здравеите!имам един вапрос кам вас и ако модераторите сметнат за ненужна темата да я премахнат!може ли някои да ми каже каде от стара загора да си жзема ремонтен комплект за вариатор,че кадето и аз да ходя все ми казват че такова нещо нямало!или ако няма в стара загора каде има за да отида до там и да си закупя!благодаря ви предварително на всички
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос за алфа 156
Collapse
X
-
Re: въпрос за алфа 156
Първоначално публикувано от assasin'sздравеите!имам един вапрос кам вас и ако модераторите сметнат за ненужна темата да я премахнат!може ли някои да ми каже каде от стара загора да си жзема ремонтен комплект за вариатор,че кадето и аз да ходя все ми казват че такова нещо нямало!или ако няма в стара загора каде има за да отида до там и да си закупя!благодаря ви предварително на всичкиsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
-
Re: въпрос за алфа 156
Първоначално публикувано от assasin'sздравеите!имам един вапрос кам вас и ако модераторите сметнат за ненужна темата да я премахнат!може ли някои да ми каже каде от стара загора да си жзема ремонтен комплект за вариатор,че кадето и аз да ходя все ми казват че такова нещо нямало!или ако няма в стара загора каде има за да отида до там и да си закупя!благодаря ви предварително на всички
Поръчай от този сайт ...
Comment
Comment