Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за алфа 156

здравеите!имам един вапрос кам вас и ако модераторите сметнат за ненужна темата да я премахнат!може ли някои да ми каже каде от стара загора да си жзема ремонтен комплект за вариатор,че кадето и аз да ходя все ми казват че такова нещо нямало!или ако няма в стара загора каде има за да отида до там и да си закупя!благодаря ви предварително на всички
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Re: въпрос за алфа 156

Първоначално публикувано от assasin's
    здравеите!имам един вапрос кам вас и ако модераторите сметнат за ненужна темата да я премахнат!може ли някои да ми каже каде от стара загора да си жзема ремонтен комплект за вариатор,че кадето и аз да ходя все ми казват че такова нещо нямало!или ако няма в стара загора каде има за да отида до там и да си закупя!благодаря ви предварително на всички
    Ами вземи си от София по куриер - няма смисъл да ходиш чак до там.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Re: въпрос за алфа 156

Първоначално публикувано от assasin's
      www.axm-auto.com

Поръчай от този сайт ...

Comment

благодаря ти мн колега това вече е друга работа сега тр само да пристигне

Comment

Един тъп въпрос от ме. Къде се намира вариатора?
          Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
          EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
          EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

на разпределителния вал колега и когато има проблем с него колата малко став като дизел!ако се смени навреме с ремонтния комплект може и да се отарве смяната на целия която цена е доста доволна

Comment

Последен тъп въпрос. Как се сваля?
              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Добре де напиши вариатор в търсачката и прочети хиляди пъти е дискутирано. Рзвива се завит е на резба.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                X